De Methode 

Wij geven de voorkeur aan de microring. Dit omdat de microring het minst uw eigen haar belast en geen schade doet. De behandeling gaat als volgt:  Meestal brengen wij ongeveer 3/4 banen onder aan het haar door middel van de Microring.  De hoeveelheid wordt mede bepaald door de elasticiteit en dikte van uw eigen haar, alsmede de wensen van de klant. 
Op de bovenste baan bij de kruin plaatsen wij over de micro rings een weave . Dit is een baan die net dat stukje volume maakt wat er natuurlijk uitziet maar het maakt ook voller boven op het hoofd. 
Dit geheel wordt bevestigd met de microring methode het haar is handweave of machine weft.  Deze manier is niet belastend voor uw eigen haar  en ook minst zichtbaar.  In de meeste gevallen binden wij onze haarbundels dubbel voor meer volume hiervoor gebruiken we handweave. In de micro ring zit een extra zacht laagje siliconen wat je haar beschermt, de microring plakt niet aan het haar maar houdt het haar vast. Ook vormt de microring samen met de extension een klein gewichtje waardoor je eigen haar in veel gevallen ook sneller gaat groeien.