Algemene-Voorwaarden

De betaling dient contant of per pin, direct na de behandeling, te geschieden. Wij willen u nadrukkelijk vragen om in onze salon te betalen per pin of contant.


– Reserveringen voor het laten plaatsen van nieuw haar worden alleen gemaakt wanneer er een aanbetaling van €150 door ons is ontvangen voor een haarverlenging, en €50 voor een volume behandeling.


– Bij het niet komen op de gemaakte afspraak wordt er 50% van de behandeling waarvoor gereserveerd is in rekening gebracht.


– Afspraken dienen minimaal 48uur van te voren verplaatst te worden, zo niet zal er 50% van de behandeling waarvoor gereserveerd is in rekening gebracht worden. Dit geld ongeacht de reden van afzegging.

-Extensions by isabeau heeft een druk en strak schema. Wanneer u 15 minuten of later op de afspraak verschijnt dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden en wordt er 50% van de behandeling waarvoor gereserveerd is in rekening gebracht.

– Wanneer het haar niet wordt verzorgd met goede verzorgingsproducten kan de kwaliteit van het haar niet gegarandeerd worden. Het gebruik van geen producten is op eigen risico en kan de levensduur van de extensions verkorten.

- bij aanmelding van een van oze cursussen vragen wij een aanbetaling aan. Wanneer deze is betaald staat de cursus vast. Mocht je niet kunnen wegens omstandigheden kunnen wij de data verplaatsen. De aanbetaling wordt niet terug gestort aangezien de benodigheden al klaar zijn gemaakt voor de cursist.